NJË NDËR PRODHUESIT MË TË MËDHENJ NË BOTË TË SISTEMEVE TË PROFILEVE TË DRITAREVE PVC

Deceuninck prodhon sisteme të profileve PVC për dritare dhe dyer.
Të gjitha produktet tona të ndërtuara janë të qëndrueshme, të lehta për tu mirëmbajtur dhe 100% të riciklueshme pas përdorimit.

ELEGANT - KONCEPTI MË I RI I DRITAREVE

Dritaret dhe dyert PVC kanë qenë gjithmonë të njohura për forcën dhe performancën e tyre të shkëlqyer. Megjithatë, alumini është më i mirë për sa i përket dukjes estetike. Kjo ndryshoi kur lansuam serinë Elegant. Asnjëherë më parë profilet PVC nuk kanë qenë kaq moderne.
EKSPLORO MË SHUMË

Focus Products

balcony

Entrance and balcony doors

As the design focus of the house's entrance area, your front door imparts a feeling of well-being, thermal insulation and security. A variety of designs and colours provides scope for individual design.
Learn More
shutter

Shutter

Rollshutters offer you and your home an extra barrier from life outside. During winter, they keep your home warm and cosy. In summertime, a roller shutter can protect you from the sun’s glare. 
Learn More
terrace

Coverings for terraces and protection

The Terrace system is a classic among our terrace systems. The natural surface blends well into the six naturally beautiful colors.
Learn More
window

Windows

PVC windows offer optimal thermal and acoustic insulation, with a wide range of colors.
Learn More

Tips and Information

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
buying-window

Tips for buying windows

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Read More

Tips for buying terraces

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Read More
buying-terrace

Lorem Lipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
color-palette

Color configurator

Wrong do point avoid by fruit learn or in death. So morning however besides invited comfort elderly be me. Walls began of child civil am heard hoped my.
Beginning
calculator

Energy saving calculator

Use our energy-saving calculator to quickly and easily calculate how much money and CO2 you can save with new windows and doors over the next few years.
Beginning
configuration

Configurator za terase

Determine the material requirements for a new terrace in just a few steps. Simple and uncomplicated!
Beginning
windows

Swindow - Swipe Your Window

Can you tell the difference between PVC and aluminum windows or doors?
Beginning

LAJME

Dritare plastike të qëndrueshme me sistemin Elegant
Rritja e çmimeve të energjisë po i motivon gjithnjë e më shumë njerëzit të reduktojnë..
Lexo më shumë
SISTEMI I PROFILIT TË DRITAREVE PLASTIKE "ELEGANT": PLATFORMA E ZGJERUAR PLOTËSISHT
Sistemi i profilit te dritares "Elegant" kombinon dizajnin minimalist me izolimin e shkëlqyer..
Lexo më shumë
Me Phoenix, Deceuninck prezanton sistemin e parë të profileve të prodhuara nga materiale 100% të ricikluara
Një ekonomi e qëndrueshme e riciklimit po bëhet gjithnjë e më shumë standardi i industrisë..
Lexo më shumë

PËR NE

Deceuninck Group është një nga tre prodhuesit kryesorë të PVC dhe profileve të sistemeve për dritare, dyer dhe fasada dhe është aktiv në 91 vende. Zyra qendrore e grupit ndërkombëtar është e vendosur në Gits, Belgjikë. Selia gjermane e grupit është në Bogen, Bavaria e Poshtme.
Deceuninck është i përkushtuar për të arritur praninë më të vogël të mundshme të karbonit. Të gjitha produktet mund të riciklohen dhe, në një masë të madhe, prodhohen gjithashtu nga PVC e ricikluar. Deri në 45,000 ton PVC të vjetër mund të përpunohet me teknologjinë më të fundit në fabrikën e riciklimit të Grupit në Diksmuide, Belgjikë. Materialet e rikuperuara përfshihen në serinë e prodhimit si një lëndë e parë e vlefshme dhe që ruan burimet.

NDËRTIMI I SHTËPIVE TË QËNDRUESHME

Ne jemi Deceuninck, zgjedhja më e mirë inovative për dritare & dyer. Si një partner shumë i besueshëm për klientët tanë në mbarë globin, ne u ofrojmë atyre produkte të përshtatshme me mjedisin që rrisin komoditetin e shtëpive dhe ndërtesave për sa i përket izolimit, sigurisë, akustikës dhe cilësisë së ajrit. Synimi ynë është të jemi një ofrues i zgjidhjeve për një botë më të mirë.
RELIABILITY

BESUESHMËRIA

Forcimi i marrëdhënies së besimit me klientët tanë dhe ruajtja e besimit të tyre si një partner i vërtetë është një domosdoshmëri absolute.
INNOVATION

INOVACIONI

Mprehtësia e mendimit ka qenë gjithmonë në ADN-në tonë, por ne duam të bëjmë një hap më tej. Synimi ynë është të bëhemi një ofrues zgjidhjesh për klientët tanë, duke ofruar shërbim përtej produktit dhe duke dhënë mbështetje në shumë mënyra.
SUSTAINABILITY

QËNDRUESHMËRIA

Ne jemi lider në ekorevolucion dhe duam të vazhdojmë të investojmë në ekonominë qarkulluese si një markë lider në këtë fushë.

Prodhuesit e dritareve

logo
Lokaj Plast

5100 Deçan

+383 44 179 257
lokaj_plast@hotmail.com
logo
Internorm Plast

Korisha, 20000 Korishë

+383 45 104333 / +383 44 539537
info@internormplast-ks.com
logo
Vraniqi Plast

Komandant Drini, Suharekë 23000

+383 44 318 122
vraniqiplast@hotmail.com
logo
Ciaoberto

Prishtine, Mitrovicë km2, Prishtin

+383 45 196 196
info@ciao-berto.com
logo
Lider Plast

Rr. Agim Çela, 10000, Prishtine

+383 49514500 / +383 44241521
info@liderplast-ks.com
logo
Dini

Rr. Qamil M. nr. 39 23050, Mushtisht - Suharekë

+383 49 191 709 / +383 49 407 074
dini52@hotmail.de

PARTNERËT

Dëshironi të bëheni një prodhues i ri dritaresh Deceuninck dhe të shisni produktet tona? Na kontaktoni!
partners
Partners Form

ARKITEKTËT DHE INVESTITORËT

A jeni arkitekt ose planifikues i interesuar për dritaret Deceuninck Elegant? Ne jemi të lumtur t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja.
Architect Form
architects
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram